logo   TG Software   logo

Mailinglist

Wat is een mailinglist?
Aanmelden mailinglist
Afmelden mailinglist

Terug naar CONTACT-menu    Begin pagina    Terug    Print deze pagina

Wat is een mailinglist?


Een mailinglist is een lijst met e-mailadressen van scholen en particulieren die regelmatig op de hoogte gehouden willen worden van nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf. U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor deze mailinglist en te allen tijde ook weer afmelden.

Frequentie

Zodra er weer voldoende informatie voorhanden is, wordt een e-mail met pdf-bijlage gestuurd naar alle adressen in deze lijst. In 2006 t/m 2012 werden circa 4 mailings verstuurd, dus eens per 3 maanden.

Privacy

De aan ons doorgegeven e-mailadressen worden UITSLUITEND voor bovenstaand doel gebruikt en worden beslist niet doorgegeven aan andere instanties! Ook wijzelf gebruiken deze e-mailadressen niet voor andere doeleinden dan de genoemde mailing. Dus geen toezending van ongewenste reclame of flauwe grappen.

Inhoud

Een mailing bestaat uit een e-mailbericht met een pdf-bijlage, meestal ter grootte van 2 pagina's A4. U kunt deze informatie bekijken, afdrukken en eventueel bewaren.

In deze mailings kunnen de volgende onderwerpen aan de orde komen:
  • Nieuw uitgebrachte softwarepakketten;
  • Aanvullingen op eerder uitgebrachte pakketten;
  • Tips en trucs bij onze software (zoals "Easteregg van de maand");
  • Kennisgeving van gratis te downloaden bestanden bij onze software;
  • Adres- en nummerwijzigingen;
  • enz.


Terug naar CONTACT-menu    Begin pagina    Terug    Print deze pagina

Aanmelden mailinglist


U kunt zich op verschillende manieren aanmelden voor deze mailinglist:
  1. Online, door het invullen en versturen van uw gegevens: klik hier.
  2. Door op het schriftelijke bestelformulier uw e-mailadres in te vullen en het vakje "Bovenstaand e-mailadres opnemen in de mailinglist" aan te vinken.
  3. Door een eigen e-mailbericht te sturen met het verzoek de gegevens op te nemen in de mailinglist. Hierbij moeten minimaal de volgende gegevens worden vermeld: Naam (liefst van de school), Plaats en een correct E-mailadres.
Na aanmelding krijgt u altijd een bericht dat wij uw e-mailadres hebben opgenomen in onze mailinglist. Hiermee wordt tevens de correctheid van het opgegeven e-mailadres gecontroleerd.

Heeft u binnen een week n uw aanmelding nog gn bericht ontvangen, dan hebben wij uw aanmelding niet binnengekregen f u heeft een onjuist e-mailadres opgegeven waardoor wij u niet konden bereiken. U kunt dan nogmaals aanmelding insturen.

Terug naar CONTACT-menu    Begin pagina    Terug    Print deze pagina

Afmelden mailinglist


Afmelden voor deze mailinglist is al even eenvoudig als het aanmelden:

U kunt de toegezonden mailing beantwoorden met als onderwerp "Verwijder uit de mailinglist" f ons gewoon een eigen e-mail sturen. Geef wel uw (school)naam en woonplaats aan, anders kunnen wij uw e-mailadres niet terugvinden in ons bestand!

Uw e-mailadres wordt door ons verwijderd uit de mailinglist en wij sturen u nog een laatste mail met de mededeling dat uw e-mailadres is verwijderd.

Automatische afmelding

Indien een toegezonden mailing "onbestelbaar" terugkeert, wordt het bijbehorende e-mailadres automatisch uit onze mailinglist verwijderd! Als u uw e-mailadres wijzigt en de mailing nog steeds wilt ontvangen, geef dan dus tijdig uw nieuwe e-mailadres door!

Terug naar CONTACT-menu    Begin pagina    Terug    Print deze pagina
Nieuws Software